Welkom

Made by Sebastian is een jonge, gedreven en creatieve organisatie gevestigd in Breda en met name gespecialiseerd in webdesign en development. Websites ontworpen met passie en voorzien van een pakkende eigentijdse uitstraling.  Bij Made by Sebastian kies je voor een betrokken, transparant en deskundig bedrijf, maar zeker ook een bedrijf dat garant staat voor een prettige samenwerking.

Naast webdesign & development kan je bovendien ook terecht voor corporate branding, online marketing, SEO, E-commerce en grafische vormgeving. Dankzij dit brede assortiment aan dienstverlening is Made by Sebastian in staat je bedrijf te voorzien van professionele design- en marketingoplossingen.

Waarmee mag ik je helpen?

Webdesign & development

Ben je op zoek naar een professionele website voor jezelf of je bedrijf? Heb je al een website maar is deze aan vernieuwing toe? Laat je uitgebreid informeren over de mogelijkheden.

Corporate branding

Lees hier waarom je voor een prachtig logo met een pakkende huisstijl bij Made by Sebastian moet zijn. Branding met een indrukwekkende uitstraling die bij je past.

Online marketing

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van online marketing? Vergroot je exposure met krachtige online marketing oplossingen.

Grafische vormgeving

Grafische vormgeving die indruk maakt op je huidige en toekomstige klanten? Wacht niet langer, wees je concurrent voor en onderscheid je bedrijf in de markt.

Webshops/E-commerce

Altijd al gedroomd van je eigen webshop? Begin met ondernemen en maak die droom waar. Neem contact op en start je eigen online onderneming.

Workshops & training

Vergroot je kennis op het gebied van webdesign & development, corporate branding, en online marketing met behulp van leerzame workshops en trainingen.

Missie & Visie

Made by Sebastian Webdesign & development is opgericht met als doel bedrijven en consumenten op een betrokken en klantgerichte wijze te voorzien van een totaalpakket op het gebied van design- en marketingoplossingen.

Missie
De missie van het bedrijf is gebaseerd op creativiteit, gedrevenheid en passie  waarbij de kernwaarden betrokkenheid, transparantie en deskundigheid hoog in het vaandel staan. Samen met de klant worden de wensen, ambities en doelstellingen helder geïnventariseerd en denk ik graag met je mee zodat er gedurende het project en gestructureerde, overzichtelijke en effectieve werkwijze kan worden gehanteerd en je dus voortdurend precies weet waar je aan toe bent.

Visie
Voortdurend ben ik op zoek naar nieuwe kansen en methodieken om mijn dienstverlening te optimaliseren door gebruik te maken van de meest geavanceerd designtechnieken en marketingtools om hiermee onze klanten zo effectief mogelijk te kunnen ondersteunen en voorzien van de hoogste kwaliteit.

 

Expertise

Webdesign & development 95%
Corporate branding 80%
Online marketing 85%
Grafische vormgeving 75%
Webshops/E-commerce 85%
Workshops & training 85%

Wat kun je verwachten?

Betrokken samenwerking

Vanaf het moment dat je besluit te kiezen voor de diensten van Made by Sebastian, kies je voor een hoge mate van betrokkenheid. Samen met jou wordt er met je meegedacht in de aanloop naar de realisatie van je bedrijfsdoelstellingen in het kader van design- en marketingoplossingen.

Transparante werkwijze

Door een effectief en eenduidig gefaseerd werkproces heb je een helder beeld van de stappen die moeten worden genomen in aanloop naar de oplevering van de gewenste design- of marketingoplossing. Zo weet je namelijk precies waar je aan toe bent. Van start tot finish.

Klantgerichtheid

Door te kiezen voor Made by Sebastian, kiest je voor klantgerichtheid. Jouw wensen, doelstellingen en ambities worden meegenomen bij de gewenste designoplossing zodat deze optimale aansluiting vindt met je bedrijf, je diensten, je visie.

Out of the box

Made by Sebastian beperkt zich niet tot kaders of randvoorwaarden maar is vernieuwend, creatief en maakt op gepaste wijze de visuele vertaalslag van jouw ambitie naar professionele design- en marketingoplossingen.

Topkwaliteit

Made by Sebastian streeft naar enkel topkwaliteit. De kracht van de organisatie zit vooral in de creativiteit en hoge mate van deskundigheid waardoor het gewenste kan resultaat worden gerealiseerd

Uitstekende support

Als klant wordt je voorzien van deskundige support bij het gebruik en onderhoud van de website of ondersteuning en begeleiding bij de overige design- en marketingdiensten van Made by Sebastian.

Iwan DienjesCreative director

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Iwan Dienjes, geboren en getogen in Breda en oprichter/eigenaar van Made by Sebastian. Ik beschik over een flinke dosis passie en gedrevenheid in mijn werk en het realiseren van beoogde doelstellingen. Als persoon ben ik een openhartig en sociaal  mens met een pragmatische en pro-actieve instelling. Na jarenlang als interim manager/business consultant te hebben gewerkt heb ik de stap naar IT gemaakt en heb ik me gespecialiseerd op het gebied van webdesign & development, webshops/e-commerce, online marketing, corporate branding en grafische vormgeving.

Als creative director streef ik ernaar mijn klanten op een betrokken en klantgerichte wijze te voorzien van een totaalpakket aan effectieve design- en marketingoplossingen. Hierbij wordt samen met de klant een gestructureerde,transparante en effectieve aanpak gehanteerd.Voortdurend ben ik op zoek naar nieuwe kansen en methodieken om mijn dienstverlening te optimaliseren door gebruik te maken van de meest geavanceerd designtechnieken en marketingtools om hiermee klanten zo effectief mogelijk te kunnen ondersteunen en te voorzien van de hoogste kwaliteit.

Scroll Up