Corporate Branding

Je hebt er ongetwijfeld al eens van gehoord. Corporate branding. Maar wat is dat nou eigenlijk precies? Corporate branding doelt eigenlijk op het vermelden, vergroten en uitbouwen van je bedrijfsnaam, logo, merknaam, dienst en/of product. Corporate branding heeft niet per definitie het doel om klanten aan te zetten tot actie maar meer het versterken van de bekendheid van je bedrijf, dienst of product en het vergroten van de merkwaarde hiervan. Het kenmerk bij corporate branding is dat de activiteiten vooral gericht zijn op de marketing van een bedrijf in tegenstelling tot personal branding waarbij het gaat om de marketing rondom een bepaald individu. Er zijn hierbij diverse vormen van Corporate branding te noemen. Denk hierbij aan mergandising, promotie- en reclameuitingen, interactie tussen jouw bedrijf en potentiële klanten en marktpositionering van je bedrijf, dienst of product. Made by Sebastian helpt je graag bij deze corporate branding activiteiten.

Maak je merk sterk en vergroot je exposure met corporate branding.

Waarmee mag ik je helpen?

Logo/Huisstijl design

Kies voor een pakkend logo en professionele huisstijl voor je bedrijf of organisatie. Een eigentijds design met een krachtige uitstraling die de juiste unieke indruk maakt op huidige en potentiële klanten.

Branding strategie

Succes begint bij een goede branding strategie.  Made by Sebastian helpt je graag bij het profileren en positioneren van je bedrijf, dienst of product om op de juiste wijze de markt te benaderen.

Branding campagnes

Vergroot de naamsbekendheid van je bedrijf, breng je dienst of product onder de aandacht bij klanten en kom direct in contact met je doelgroep door middel van unieke out-of-the-box branding campagnes.

Packaging design

Geef de verpakking van je producten een prachtige professionele look door middel van packaging design. Een herkenbaar en pakkend ontwerp die een professionele uitstraling geeft aan je assortiment.

Merchandise design

Versterk je bedrijfsnaam, merk of logo met mergandise design van Made by Sebastian. Voorzie je promotieartikelen, relatiegeschenken, en bedrijfskleding van een stijlvol professioneel ontwerp.

Branding development

Uitgebreide support en ondersteuning bij de ontwikkeling van je bedrijfsnaam, merk of logo door middel van branding development in de aanloop naar de beoogde marketingdoelstellingen.

Personal branding

Vergroot de naamsbekendheid en exposure van je bedrijf, expertise, diensten of producten en breng deze onder de aandacht bij je doelgroep met behulp van professionele personal branding oplossingen.

Online branding

Vergroot en versterk je online aanwezigheid en maak je bedrijf, dienst of product beter zichtbaar, herkenbaar en vindbaar op internet met professionele online branding solutions voor je doelgroep.

Offline branding

Breng je bedrijf, dienst of product onder de aandacht bij het publiek door middel van offline branding activiteiten met als doel de naamsbekendheid te vergroten en ook offline je exposure te versterken.

Kies voor topkwaliteit. Neem contact op en maak een afspraak.

Starten met corporate branding

Vergroot de zichtbaarheid en herkenbaarheid van je bedrijf met corporate branding en zorg voor een professionele en authentieke marktbenadering.  Afhankelijk van je ambities en doelstelingen gelden specifieke branding activiteiten. Het is vooral de vraag hoe je jezelf wilt profileren binnen de markt, met welk doel en welk gevoel wil je oproepen bij de klant.  Misschien ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van corporate branding en vraag je jezelf af hoe je dit het best kunt aanpakken. Ik help je graag bij het bepalen van de juiste aanpak die bij past bij je bedrijf, dienst of product. Er wordt samen met jou kritisch gekeken naar de gewenste doelstellingen en een duidelijke en realistische roadmap hiervoor in kaart gebracht. Dit geeft je namelijk uitgebreid overzicht, een stabiele structuur en controle zodat je precies weet welke koers je gaat varen in aanloop naar de toekomst van je bedrijf. Of het nu gaat om logo en/of huistijlontwerp of alle andere genoemde activiteiten rondom corporate branding neem gerust contact met me op. Bel, mail of maak een vrijblijvende afspraak. Made by Sebastian staat voor je klaar om je te voorzien van de juiste advies en begeleiding.

Expertise

Logo/Huisstijl design 95%
Branding strategy & campaigns 80%
Packaging & merchandise design 85%
Branding development 75%
Personal branding 85%
Online/Offline branding 85%

Ja, ik wil graag een offerte

Velden met een * zijn verplicht.

Wil je graag meer weten over de diensten van Made by Sebastian? Neem contact op.

Scroll Up