Diensten

Made by Sebastian is een jonge, gedreven en creatieve organisatie gevestigd in Breda en met name gespecialiseerd in webdesign en development. Websites ontworpen met passie en voorzien van een pakkende eigentijdse uitstraling.  Bij Made by Sebastian kiest je voor een betrokken, transparant en deskundig bedrijf, maar zeker ook een bedrijf dat garant staat voor een prettige samenwerking. Naast webdesign & development kun je bovendien ook terecht voor diensten als corporate branding, online marketing, SEO, E-commerce en grafische vormgeving. Dankzij dit brede assortiment aan dienstverlening is Made by Sebastian in staat je bedrijf te voorzien van professionele design- en marketingoplossingen.

Vanaf het moment dat je besluit te kiezen voor de diensten van Made by Sebastian, kies je voor een hoge mate van betrokkenheid, klantgerichtheid en een transparante werkwijze. Made by Sebastian beperkt zich niet tot kaders of randvoorwaarden maar is vernieuwend, creatief en maakt de visuele vertaalslag van jouw ambities , wensen en ondernemersvisie naar een prachtig resultaat.

Waarmee mag ik je helpen?

Webdesign & development

Ben je op zoek naar een professionele website of is je huidige website aan vernieuwing toe?

Lees meer
Corporate branding

Lees hier waarom je voor een prachtig logo met een pakkende huisstijl bij Made by Sebastian moet zijn.

Lees meer
Online marketing

Vergroot je zakelijke exposure met krachtige online marketing oplossingen.

Lees meer
Grafische vormgeving

Lees hier hoe je met grafische vormgeving indruk maakt op je huidige en toekomstige klanten.

Lees meer
Webshops/E-commerce

Altijd al gedroomd van je eigen webshop? Begin met ondernemen en maak die droom waar.  Start hier.

Lees meer
Workshops & training

Vergroot je kennis op het gebied van webdesign & development, corporate branding en online marketing.

Lees meer

Werkwijze

Made by Sebastian hanteert in haar dienstverlening een gestructureerde en transparante werkwijze zodat jij als klant voortdurend op de hoogte bent van de voortgang van de werkzaamheden van start tot finish, van kick-off tot go-live, van ontwerp tot oplevering.

Bij webdesign & development wordt alles zorgvuldig gedocumenteerd en je wordt voortdurend meegenomen in het proces. Inzake jouw wensen, ambities en doelstellingen wordt er een uitgebreide inventarisatie afgenomen om deze goed in kaart te brengen. Vervolgens wordt dit resultaat gefaseerd opgenomen in het werkproces en uitgevoerd in de ontwikkelingsfase en ontwerpfase. Tenslotten wordt de website op deskundig getest op functionele en technische aspecten en ter oplevering aangebouden waarna je de website direct in gebruik kan nemen. Ook voor de overige diensten wordt een soortgelijke werkwijze gehanteerd.  Kies je voor Made by Sebastian dan kies je voor helder overzicht en transparante communicatie.

  • Fase 1: Development
  • Fase 2: Design
  • Fase 3: Development
  • Fase 2: Delivery
JA
Ik wil gebeld worden

Ik wil graag meer informatie over

Maak een afspraak

Ben je op zoek naar een professionele website voor jezelf of je bedrijf/organisatie? Een website voorzien van een eigentijds en pakkend design, geschikt voor mobiele apparaten, vindbaar in zoekmachines en eenvoudig in gebruik?

Misschien zoek je een nieuw logo met een mooie bijpassende huisstijl? Of ben je wellicht benieuwd wat online marketing voor jou kan betekenen? Dan ben je bij Made by Sebastian aan het juiste adres.

Wil jij je liever persoonlijk laten informeren over de diverse mogelijkheden op het gebied van de overige diensten van Made by Sebastian?

Ik vertel je graag meer over onze design- en marketingoplossingen. Maak je bedrijf zichtbaar, vindbaar en herkenbaar met de juiste uitstraling voor je doelgroep. Maak dus gerust een afspraak en wellicht tot binnenkort.

Let op: De afspraak is pas definitief nadat deze is goedgekeurd en je de afspraakbevestiging per e-mail hebt ontvangen.
https://www.madebysebastian.nl/
januari 2019
ma di wo do vr za zo
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
Scroll Up