Webdesign & development

Een website is veel meer dan een pagina op het internet. Vandaag de dag is een professionele website voor je bedrijf of organisatie onmisbaar om direct contact te leggen met klanten en je diensten en/of producten onder de aandacht te brengen bij de doelgroep.

Het is dan natuurlijk van belang dat de website is voorzien van de juiste uitstraling, een pakkend design en duidelijke content zodat bezoekers kunnen worden omgezet naar klanten (conversie). Hierdoor komt je bedrijf of organisatie op professionele wijze onder de aandacht in de markt.

Made by Sebastian is al een ruim aantal jaren zeer ervaren in webdesign en development en heeft al diverse bedrijven en organisaties voorzien van een prachtige website voorzien van geavanceerde techniek, handige functionaliteit, geoptimaliseerd voor zoekmachines en een pakkende uitstraling.

Wat kun je verwachten?

Prachtig design

Je website wordt voorzien van een prachtig eigentijds ontwerp met een professionele uitstraling die past bij je bedrijf of organisatie.

Beveiligde verbinding

Je website wordt beveiligd met een SSL-certificaat zodat bezoekers aan je website veilig via https je website kunnen benaderen.

SEO Ready

Je website wordt volledig SEO ready gemaakt zodat deze geschikt is voor zoekmachines zodat je website goed gevonden kan worden.

Responsive design

Je website voorzien van responsive design zodat deze toegankelijk is voor mobiele apparaten zoals tablet en smartphone.

Social media integratie

Je website wordt voorzien van social media integratie zodat content makkelijk is te delen op kanalen als Facebook, Twitter, en Linkedin.

Contactformulieren

Je website wordt voorzien van handige contactformulieren zodat bezoekers direct met je contact kunnen opnemen.

Blog module

Plaats zelfstandig content zoals artikelen, afbeeldingen en video’s op je website door middel van handige blog functionaliteit.

Portfolio & projecten

Presenteer op professionele wijze je portfolio en/of afgeronde projecten zodat je bezoekers inzicht krijgen in jouw expertise.

Uitstekende support

Heb je een vraag of wil je ondersteuning bij de werking, gebruik en onderhoud van de website? Neem dan gerust contact op.

Kies vandaag nog voor een professionele website!

Kies voor topkwaliteit!

Natuurlijk is Made by Sebastian niet de enige organisatie op de markt met professioneel webdesign en development. Er zijn diverse spelers op de markt die deze soortgelijke diensten aanbieden. En dat is maar goed ook. Maar waarom zou je dan eigenlijk kiezen voor Made by Sebastian? Dat zit zo. Made by Sebastian is een organisatie die je niet alleen voorziet van een prachtige website maar echt met je meedenkt over de realisatie van je doelstellingen.

Dankzij een transparante werkwijze, uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van webdesign en development en een brede achtergrond binnen business consultancy is Made by Sebastian in staat effectief met je mee te denken en samen met een sterk ontwikkeld ondernemersinstinct en empathisch vermogen je te voorzien van de juiste dienstverlening en een website te ontwikkelen die past bij je bedrijf of organisatie. Made by Sebastian streeft naar enkel topkwaliteit,  tevreden klanten en uitstekende support en ondersteuning. Wil je meer weten? Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met me op of maak een afspraak. Misschien spreken we elkaar binnenkort!

Expertise

Wordpress 95%
HTML5/CSS3/PHP 80%
Joomla 85%
Drupal 75%
Magento 85%
Bootstrap 85%

Kies voor topkwaliteit. Neem contact op en maak een afspraak.

Ja, ik wil graag een offerte

Velden met een * zijn verplicht.

Wil je graag meer weten over de diensten van Made by Sebastian? Neem contact op.

Scroll Up