Webshops/E-commerce

Misschien heb je er al eens aan gedacht in het verleden maar is het er tot op heden nooit van gekomen. Je eigen webshop. Je eigen online winkel binnen handbereik. Geen duur pand, geen lastig personeel. Gewoon je eigen online shop met jouw producten. Het is natuurlijk wel iets meer dan dat. Waarschijnlijk stel je jezelf de volgende vragen: Wat komt daar nou allemaal bij kijken? Welke mogelijkheden zijn er eigenlijk? Wat zijn de risico’s? Hoe houdt ik mijn opslag en voorraad bij? Hoe draag ik zorg voor een goede verzending? Wat komt er kijken bij een goede bedrijfsadministratie? Waar kunnen klanten terecht voor vragen? Allemaal belangrijke zaken die voorafgaand aan het lanceren van je webshop goed moeten zijn uitgewerkt en voorbereid. Made by Sebastian adviseert en ondersteunt je graag bij het realiseren van deze ondernemersambities- en doelstellingen. Vanaf de voorbereiding tot de realisatie van de webshop. Meer weten? Ik hoor het graag!

Altijd al gedroomd van je eigen webshop? Start nu en begin met ondernemen.

Waarmee mag ik je helpen?

Klantenportaal

Bezoekers kunnen eenvoudig een account aanmaken waardoor zij na registratie kunnen inloggen. Hier kan de klant bestellingen plaatsen en zelfstandig persoonlijke gegevens beheren/wijzigen.

Voorraadbeheer

Uw voorraad volledig in kaart met voorraadbeheerfunctionaliteit zodat je precies weet per product wat hiervan de voorraadstatus is compleet uitgerust met de meest gebruikte artikel- en prijsinformatie.

Betalingsmodule

Laat uw klanten eenvoudig bestellingen afrekenen via een betalingsportaal waardoor er betaald kan worden via ideal, paypal, creditcard, bankoverboeking en indien gewenst met bitcoin.

Verzendportaal

Verzend bestellingen door middel van een verzendportaal binnen je webshop compleet voorzien van verzendinformatie en track & trace functionaliteit zodat de klant precies weet waar de verzending zich bevind.

Verlanglijst

Stel de klant in staat om producten te kunnen voegen aan een verlanglijst zodat deze kan worden opgeslagen in het klantenprofiel. Zo krijg je een goed inzicht in de voorkeuren en wensen van je klanten.

Producten vergelijken

Geef de klant de mogelijkheid om in de webshop producten te kunnen vergelijken op productkenmerken en productspecificaties. Zo kan de klant een nauwkeurige vergelijking maken bij de keuze van de aankoop.

Facturatiemodule

Zodra een bestelling is afgerond kun je met de facturatiemodule zorgdragen voor het versturen van de factuur in PDF formaat naar het e-mailadres van de klant en wordt de factuur geregistreerd in het systeem.

Resellers

Geef partners/affiliates de mogelijkheid om hun producten te etaleren in jouw webwinkel en genereer via deze producten extra inkomsten op basis van commissie per sale met affiliate marketing.

Rapportage

Behoud inzicht in de performance van de webshop dankzij uitgebreide rapportage. Omzetanalyses per periode, per product of per productcategorie, maar ook klanten- en voorraadanalyses.

Kies voor topkwaliteit. Neem contact op en maak een afspraak.

Begin met ondernemen!

Je eigen webshop. Het hoeft dus niet bij een gedachte, een ambitie of een droom te blijven maar kan gerealiseerd worden. Om succesvol van start te gaan met je webshop is een goede voorbereiding essentieel. Deze komt met name tot uiting in een gedegen marktonderzoek, een goed uitgewerkte bedrijfsstrategie en een waterdicht businessplan. Daarnaast is het belangrijk om de juiste partners om je heen te verzamelen die je bedrijf professioneel kunnen ondersteunen Denk hierbij bijvoorbeeld aan partners op het gebied van inkoop, logistiek, verzending en boekhouding/accountancy zodat jij je vooral kunt richten op datgene waar jij het beste in bent. Ondernemen. Indien gewenst breng ik je graag in contact met deskundige bedrijven uit mijn netwerk die je onderneming hierbij professioneel kunnen ondersteunen. Tot slot is het natuurlijk van belang dat je kiest voor een deskundige specialist op het gebied van webshops/E-commerce en design- en marketingoplossingen. Die heb je bij dan deze zojuist gevonden. Bel, mail of maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Expertise

Webshops/E-commerce 95%
Woocommerce 80%
Prestashop 85%
Magento 75%
Zencart 85%
Cubecart 70%

Ja, ik wil graag een offerte

Velden met een * zijn verplicht.

Wil je graag meer weten over de diensten van Made by Sebastian? Neem contact op.

Scroll Up