WordPress training

Wat is WordPress?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) wat steeds vaker wordt gebruikt. Het is een systeem waarmee je zelf een website kunt maken en onderhouden. WordPress is begonnen als een eenvoudig platform voor blogs maar tegenwoordig wordt het door steeds meer grote bedrijven gebruikt als basis voor hun website. Denk hierbij aan namen als Sony Music, Walt Disney, Microsoft, Reuters, Zillow, Skype, Yelp, US Air Force, MTV, Vogue, Mercedes en UPS.

Kies je pakket

Een website is onder andere opgebouwd uit code. Vaak is dit een combinatie van HTML, CSS en PHP. Een CMS biedt gebruikers de mogelijkheid op een gebruiksvriendelijke wijze zelfstandig websites te maken en onderhouden zonder uitgebreide programmeerkennis. Ik leer je graag meer over Webdesign & development binnen WordPress en heb hier voor 3 trainingspakketten ontwikkeld zodat je zelf kunt bepalen welke training voor jou het meest van toepassing is en het beste aansluit op je kennisniveau.

Ga zelf aan de slag met een workshop of training van Made by Sebastian

Wordpress cursussen

Made by Sebastian - Diensten
Wordpress Basic

Een cursus speciaal voor de beginners onder ons. Hier leer je de basisfacetten van WordPress en ga je aan de slag met je eerste website.

Inschrijven

Wat ga je leren?

Bij deze cursus ga je kennis maken met het content management systeem (CMS) genaamd WordPress. Je gaat leren hoe je eenvoudig zelfstandig een eigen website kunt bouwen zonder programmeerkennis. Na 10 lessen beschik je over een flinke dosis basiskennis op het gebied van webdesign binnen WordPress en kan je een wordpress-website zelf onderhouden, wijzigen en vormgeven.

Made by Sebastian - Diensten
Wordpress Advanced

Cursus voor de meer ervaren wordpressgebruiker. Hier zet je de eerste stappen naar programmeren en leer je meer over html, css en php.

Inschrijven

Wat ga je leren?

Bij deze cursus wordt er dieper ingegaan op de techniek binnen wordpress. Hier leer je de basisfacetten van onder andere html, css en php. Je bent na deze cursus in staat code aan te passen en zet je de eerste stappen naar programmeren. Je leert hoe de code van een wordpress website is opgebouwd en hoe je deze naar je eigen voorkeuren en wensen kunt wijzigen.

Made by Sebastian - Diensten
Wordpress Master

Cursus voor de zeer ervaren wordpressgebruiker waarbij je je kennis vergroot op het gebied van zowel design als development.

Inschrijven

Wat ga je leren?

Bij deze cursus wordt je opgeleid tot WordPress Master en beschik je over uitgebreide kennis en vaardigheden binnen zowel webdesign als development op het gebied van wordpress. Je bent na deze cursus in staat geheel zelfstandig en naar eigen inzicht een website vorm te geven en te ontwikkelen. Zowel de front-end als de back-end van wordpress zijn bekend terrein voor je.

Wil je meer informatie over workshops en training van Made by Sebastian?

Ja, ik wil me graag inschrijven!

Velden met een * zijn verplicht.

Wil je graag meer weten over de andere diensten van Made by Sebastian? Neem contact op.

Scroll Up